Scandalul dintre palate pe tema mutării Ambasadei României la Ierusalim este departe de a se fi încheiat. Administrația Prezidențială anunță că întrevederea cu ministrul de Externe, așa cum a cerut șeful statului, pentru ca Meleșcanu să dea explicații, va avea  loc marți la Cotroceni.

Întâlnirea solicitată de președintele Klaus Iohannis cu ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, va avea loc marți la Palatul Cotroceni, a anunțat luni Administrația Prezidențială.

ImunoMedica


Potrivit sursei citate, întâlnirea va avea loc la ora 11,00.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, la Blaj, că îl va invita pe ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, pentru a îi explica poziția adoptată de reprezentanții României la discuția de la nivelul Serviciului European de Acțiune Externă al UE privind mutarea reprezentanțelor diplomatice în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. 

Klaus Iohannis a anunțat că îl va chema pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu pentru explicații privind poziția ministerului cu privire la delimitarea României de declarația comună a UE referitoare la mutarea unor ambasade ale statelor membre la Ierusalim.

MAE a anunțat sâmbătă că propunerea Serviciului European de Acțiune Externă de adoptare a unei declarații comune a Uniunii Europene cu privire la mutarea ambasadelor unor state membre de la Tel Aviv la Ierusalim, printre care și România este una lipsită de echilibru, cu accent doar pe un element.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.