ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O reprezentantă a PNL  a postat pe Facebook un mesaj controversat, în care susține că românii din diaspora care iau cu asalt granițele o fac „din dragoste de glia strămoșească”. Dar și ca un semn al încrederii în actualul guvern și în președintele țării. Comentariile internauților nu s-au lăsat așteptate.

„Vama Nădlac e asaltată. Vin românii din diaspora acasă!Asta este cea mai mare declarație de dragoste pentru glia strămoșească și cea mai mare probă de încredere în Guvern și Președinte!, a scris pe Facebook vicepreședintele PNL Diaspora, Crina Dobre.

„Bine ați venit acasă! Ne vom descurca împreună, țuică să fie, săpun pentru mâini și glume multe, că ridică imunitatea. În rest…o să ne fie bine, atâta vreme cât suntem unii lângă alții și ne ajutăm”, a mai afirmat Dobre.
 
 
Peste 40.000 de persoane care au venit din Italia au tranzitat punctele de trecere a frontierei, în ultimele săptămâni, iar aproximativ 2.500 de cetățeni chinezi au intrat în țară din China și zonele administrative ale acestei țări, au anunțat, marți, oficialii Poliției de Frontieră.
 
Toți cetățenii care vin în România din „zona roșie” a Italiei, cea în care sunt cei mai mulți oameni infectați cu coronavirus, urmează să intre direct în carantină, în zonele destinate pentru carantină. Mulți susțin că vin dina lte zone pentru a evita cele 14 zile de izolare.