ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT ÎN MARTIE 2021 ȘI REPUBLICAT ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.

Germania își extinde lockdown-ul până după sărbătoare de Paști a catolicilor. Mai exact, până pe 18 aprilie, a anunțat cancelarul Angela Merkel.

Decizia a fost luată după o lungă discuție pe care a avut-o prin videoconferință cu 16 oficiali de stat din țară, transmite AlephNews. Angela Merkel a mai spus că adunările și mesele în aer liber vor fi interzise în perioada 1-5 aprilie. Sfintele Paști la catolici este pe 4 aprilie.

Doar magazinele alimentare se vor deschide pe 3 aprilie. Măsurile au în vedere reducerea numărului mare de infectări cu SARS-CoV-2, provocate de „tulpina britanică”.

Suntem chiar înainte de Paști iar întrebarea mea este cum putem transforma aceste zile de Paști într-o perioadă liniștită. De aceea am discutat pe larg cum putem contribui la ușurarea acestui al treilea val, în care ne aflăm în prezent.”, a declarat Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Rata de incidență din Germania a atins ieri 107 cazuri, la 100.000 de persoane, cu peste 7.700 de cazuri noi și 50 de decese.

ActiveNews a avertizat că același scenariu este posibil și la noi.

„Cioclii Apocaliptici” ARAFAT, MUSTA, STREINU, RAFILA: Sărbătorile de Paști „ar putea fi compromise”. Poate de Crăciun să ne revenim „cât de cât”. Masca, necesară pentru că „vaccinul nu protejează și la nivelul mucoasei”. Vaccinul ar putea fi făcut anual