ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principesa Margareta, Custodele Coroanei, le-a transmis românilor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia cu prilejul aniversării sale, să se roage pentru ca Regele Mihai să nu sufere și să aibă zile liniștite în continuare, informază Mediafax.

"În ziua de 26 martie noi sărbătorim proclamarea Regatului României. Majestatea sa dorește ca întreaga societate să fie solidară în sărbătoarea celor 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României și a statului român modern. Să ne rugăm pentru ca Majestatea Sa să nu sufere și să aibă zile liniștite. Cel mai bun fel de a ne arăta mândria și respectul pentru Rege este să fim patrioți, să dovedim înțelegere și conștiință civică, să ne respectăm unii pe alții, să arătăm de 10 mai că sărbătoarea națională a independenței și suveranității noastre se află în inima noastră." a transmis Principesa Margareta, Custodele Coroanei.

Printre invitații la ceremoniile desfășurate la Castelul Peleș din Sinaia, cu prilejul aniversării Principesei Margareta, s-au numărat premierul Dacian Cioloș, vicepremierul Vasile Dîncu și ministrul Educației, Adrian Curaj.