ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a transmis un mesaj un mesaj "de mângâiere și compasiune", adresat familiilor copiilor din județul Argeș, anunță Biroul de presă al Patriarhiei Române.

"Am aflat cu durere despre trecerea din această viață a celor trei prunci din județul Argeș și ne îngrijorează evoluția stării de sănătate a celorlalți copilași internați încă în spital.

În aceste momente foarte grele pentru familiile îndoliate și îndurerate, ne rugăm ca Dumnezeu să odihnească în iubirea Sa veșnică sufletele copilașilor decedați. Totodată, ne rugăm pentru însănătoșirea celor bolnavi.

Suntem alături de familiile întristate ale copilașilor pe care le încredințăm de întreaga noastră compasiune, ajutându-le financiar, prin intermediul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, și îndemnându-le să își păstreze credința și speranța, prin rugăciune.

De asemenea, ne rugăm lui Dumnezeu să îi ajute pe medici în nobila și dificila lor misiune de salvare a vieții celor aflați în stare critică", se arată în mesajul Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.