ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În mesajul de Crăciun, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, amintește tuturor românilor că Sărbătoarea Nașterii Domnului este și a „darurilor oferite copiilor, bătrânilor, orfanilor, celor bolnavi și singuri, dar și tuturor celor dragi”. 

„Această sărbătoare a darurilor”, spune Preafericirea Sa, „este răspunsul nostru la darul iubirii lui Dumnezeu arătat în Iisus Hristos”.

Patriarhul României își încheie mesajul prin urări de „sănătate și mântuire, pace și bucurie întru mulți și binecuvântați ani”.


Textul integral publicat de Basilica.ro:

Sărbătoarea Nașterii Domnului sau Crăciunul este, în primul rând, sărbătoarea iubirii milostive a lui Dumnezeu pentru oameni. Fiu cel Veșnic al lui Dumnezeu a coborât din Ceruri, S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria și S-a făcut om pentru a dărui oamenilor muritori viață veșnică.

Această sărbătoare este, în același timp, sărbătoarea păcii și a armoniei între oameni. Când Pruncul Iisus S-a născut la Betleem, îngerii din Cer au cântat Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu, pe pământ pace și între oameni bunăvoire.

Sărbătoarea Nașterii Domnului este și sărbătoarea darurilor oferite copiilor, bătrânilor, orfanilor, celor bolnavi și singuri, dar și tuturor celor dragi. Această sărbătoare a darurilor este răspunsul nostru la darul iubirii lui Dumnezeu arătat în Iisus Hristos.

Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, anului nou 2019 și Botezului Domnului vă dorim tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie întru mulți și binecuvântați ani.