ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhul Serbiei, Irineu, a transmis un mesaj de condoleanțe Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române.

Într-un mesaj adresat IPF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul Serbiei spune că gândurile și rugăciunile sale se îndreaptă către tinerii care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv, dar și spre rudele victimelor. 
 
”Din partea întregii Biserici Ortodoxe Sârbe şi din partea noastră personal, vă rugăm să ne acceptaţi expresia condoleanţelor noastre frăţeşti, însoţite de rugăciuni, în urma incendiului care a avut loc în Bucureşti, în data de 31 octombrie 2015, în care şi-au pierdut viaţa 27 de tineri.
 
Ne rugăm Domnului Iisus Hristos Cel Înviat să dea odihnă sufletelor tinerilor de curând plecaţi de la noi în acest accident, şi să ofere mângâiere părinţilor şi rudelor lor în durerea prin care trec”, se spune în mesajul de condoleanțe al Patriarhului Serbiei.
 

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews