ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Afganistan.  Țara măcinată de zeci de ani de războaie, de atentate sângeroase, unde talibanii continuă să facă legea. Unde mii de vieți au fost curmate în ultimii ani, iar copiii nu au niciun viitor. Țara în care încă mai mor militari români.

Militarii români care luptă în teatrul de oprațiune din Afganistan au fost profund impresionați de drama pe care o trăiesc copii de aici, confruntați zilnic cu sărăcia și cu teroarea războiului.

MApN prezintă pe pagina de Facebook un filmuleț emoționant în care militarii Batalionului 2 Infanterie Protecția Forței ”Călugăreni”, din Kandahar, au fost răsplătiți pentru omenia de care a dat dovadă cu un mesaj simplu, dar extrem de profund – ROMÂNII SUNT BUNI.

"Îți zâmbesc stingher atunci când te uiți la ei. Se bucură enorm pentru un creion, un caiet sau o jucărie. Sunt copiii fără copilărie din Afganistan. Pentru ei, un gest firesc de prietenie din partea militarilor Batalionului 2 Infanterie Protecția Forței ”Călugăreni” a fost răsplătit cu un mesaj simplu: <<...românii sunt buni!>>”, este mesajul postat de MApN pe pagina de Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews