ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tată și fiu, amândoi sunt născuți sunt în aceeași zi, 24 august. Dar în maratonul vieții, pe primul loc, după punctele acumulate, a ajuns doar seniorul. Așa spune prezentatorul Tv Dani Oțil într-un mesaj cu tușe emoționante, postat pe Facebook, de ziua tatălui său. „Tata a fost stânca toată viața. În realitate știu că avea un nod în gât. Așa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahar în interior”, mărturisește Dani Oțil în textul postat.


„De ani de zile tot vreau să îl bat pe tata! Eu și tata suntem născuți pe 24 august, amândoi. L-am sunat joi. Mi-a răspuns sigur pe el, ca în fiecare an, dându-mi impresia că nici nu știe de ce îl sun. Tata a fost stânca toată viața. În realitate știu că avea un nod în gât. Așa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahar în interior. La filme plângea pe ascuns…parcă își antrenase un singur ochi să lacrimeze…ăla dinspre geam, tot timpul.
Să revenim la bătaie. Tata nu ne-a bătut niciodată, deși sunt sigur că uneori avea motive serioase. Dar eu am ani de când chiar vreau să îl bat…să îl bat la concursurile vieții. Las câteva challenge-uri aici…poate vă regasiți:

-tata la 37 de ani avea doi băieti care nu mai necesitau șters la fund…eu nu…deci…m-a batut (și nici nu mai pot recupera)
-tata nu a avut rate la bancă…eu am 5 credite, din care unul în franci elvețieni…deci…m-a bătut
-tata e cu mama din facultate…OMG, WTF…sick people!
-tata și-a luat din primii bani costum de mire….eu…bautură
-tata nu o lăsa pe mama în bucătarie singură, nu o lăsa să toace/curețe…asta e doar treaba lui…
-tata la aproape 70 de ani…a pierdut mai puține nopți la petreceri decât am pierdut eu până la 30….aș spune că l-am bătut..dar scorul e în favoarea ficatului lui
-tata își vizitează mama aproape săptămânal de când sunt eu mic…eu la 6 luni…
-tata a fost mulțumit de aceeasi mașină din 81 până în 2004…eu…sunt la a 8-a
-În sfârșit…tata a fost profesor, director și bibliotecar…deci a stat între cărți, dar golanul ieșea dintre cărți din când în când și ca un fel de superman al satului: cosea, săpa, însămânța, tăia lemne, conducea tractor, făcea căpițe, culegea, altoia, vedea de albine, zidea, zugrăvea, tăia porcul, făcea cârnații…eu…pe unele nici nu știu unde să le caut pe net.
so…fără concluzie…dacă e cineva pe aici care mă vede la tv …îi par cool…și ar vrea să fie ca mine… reconfigurați traseul…mai bine vreți să fiți ca TATA.  La mulți ani!”,  a scris Dani Oțil pe contul de Facebook.