ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesajul emoționant al unui român participant la Convoiul Libertății din Ottawa: Am fugit de comunism în anii 1980, când Ceaușescu era la putere în România, mi-am crescut copiii într-o Canadă liberă și nu vreau să apuc în timpul vieții mele instaurarea comunismului în această țară atât de frumoasă! Românul s-a exprimat luni seară cu fermitate împotriva dictaturii covidiene și a obligativității vaccinării cu seruri experimentale, spunând povestea tristă a pribegiei și a comunismului, intonând imnul Canadei și „Deșteaptă-te, Române!”. VIDEO

 
„În Canada steagul românesc este purtat cu demnitate, cinste și mândrie! Pe când românii vor înțelege că actuala clasa politica trebuie sa dispară?”, a scris Dumitru Beuca în prezentarea filmării făcute de el pe o rețea de socializare.