ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a postat pe Facebook un mesaj emoționant după moartea bunicului său.  Nicolae Medforth-Mills, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, deplânge dispariția Regelui Mihai, despre care spune că a fost unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX și un simbol al datoriei față de țara sa.

 
„Azi, România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat!

Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.
Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp.

Odihnește-te în pace!”, a scris pe Facebook fostul Principe Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forțat ușa de la reședința din Elveția a Majestății Sale, anunța, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliția elvețiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a își vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestății Sale s-a înrăutățit.