ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezent la consultările cu reprezentanții societății civile de la Cotroceni, Adrian Despot spune că a mers acolo din respect pentru oamenii din stradă.

Liderul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, mărturisește faptul că s-a dus vineri la consultările cu președintele Klaus Iohannis "din respect pentru oamenii din stradă și față de instituția prezidențială" și spune că s-a întors de la Cotroceni "cu speranță".

”Am fost la Cotroceni la prima rundă de consultări. Am fost invitat de către Președintele Klaus Iohannis și am considerat că trebuie să fiu acolo, din respect pentru oamenii din stradă și față de instituția prezidențială. Deși niciunul dintre participanți nu s-a autoproclamat "reprezentant al străzii", cele mai multe dintre doleanțele noastre au fost exprimate! M-am întors cu Speranță", scrie Adrian Despot, vineri seara, pe pagina sa de Facebook.