ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, a ținut să transmită un mesaj public, la o lună de la dispariția fetei lui. Tatăl susține încă are încredere că fiica lui trăiește și a ținut să le mulțumească jurnaliștilor pentru că oferă informații despre acest caz.

”A trecut o lună, o lună grea, care ne macină zi de zi, așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă, credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fata noastră. Le mulțumesc și celor de la poliție care fac ceva pentru noi și sper să o găsească. Atât am avut de spus, vă mulțumesc și Doamne ajută!

Le mulțumesc și jurnaliștilor pentru ceea ce fac! Să aibă și ei grijă de copiii lor!”, a spus tatăl Alexandrei.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a sunat de trei ori la 112 pentru a spune că a fost răpită și violată, cerând să fie salvată, însă intervenția a fost tardivă. Ulterior, Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și apoi a incinerat-o, la fel cum a făcut și cu Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani.

Perchezițiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua și săptămâna viitoare, surse judiciare declarând pentru Mediafax că a fost solicitat un nou mandat.