Este Cod Galben de vreme geroasă în toată țara. Avertizarea este valabilă de sâmbătă, 7 ianuarie, până luni, 9 ianuarie

Conform ANM, în intervalul menționat, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării, atât ziua, cât și noaptea

Maximele diurne se vor situa frecvent între -16 și -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 și -15 grade.

Marți dimineață va fi cel mai probabil cea mai geroasă dimineață din această iarnă, fiind preconizată o minimă de -28 de grade Celsius, a anunțat directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la videoconferința MAI.

„Pentru următoarele trei zile, în toată țara vom avea valori specifice fenomenului de ger pentru că atât maximele pe timpul zilei cât și minimele pe timpul nopții vor fi deosebit de coborâte, aceasta însemnând dacă astăzi -16 -10 grade, mâine dimineață – 21 -10 grade , iar marți dimineață va putea fi cea mai geroasă dimineață din această iarnă, -28 -11 grade la scara întregii țări.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.