ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu numai că guvernul Thailandei va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar familia regală a țării se presupune că ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani, se află în comă după ce a primit o a treia doză de vaccin anticovid, relatează Life Site News.

Renumitul microbiolog thailandez-german Dr. Sucharit Bhakdi tocmai a făcut două afirmații explozive care, dacă sunt adevărate, ar însemna dezvăluiri bombă care ar putea cauza probleme semnificative pentru sistemul medical și politic mondial.

Într-un interviu recent cu bancherul elvețian Pascal Najadi, Bhakdi a afirmat că nu numai că guvernul Thailandei va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar că familia regală a țării ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani, se află în comă în urma unui atac de cord după ce a primit o a treia doză de injecție COVID la sfârșitul anului 2022.
 
 
 
"Când am decis să ne întoarcem în Thailanda pentru o vacanță ... în luna ianuarie a acestui an ... activiștii thailandezi au spus: "Dacă veniți în Thailanda, vă vom pune în legătură cu autoritățile și consilierii celor mai înalte autorități din Thailanda". Și iată ce s-a întâmplat", a declarat Bhakdi.

"Așa că am avut ocazia, prima ocazie în trei ani, de a vorbi cu consilierii de top ai unui guvern din orice țară. A fost foarte, foarte impresionant. Le-am expus că toată această agendă COVID-19 este un fals și de ce este un fals", a mai afirmat el. "Am reușit să le expun în fața lor dovada că vaccinarea COVID se bazează pe fraudă... Am fost acolo cu foarte puțini oameni, dar ei știau totul".

Bhakdi, în vârstă de 76 de ani, s-a bucurat de o carieră îndelungată și distinsă în domeniul medical timp de peste cinci decenii, predând la mai multe universități importante din Europa și scriind sute de articole despre imunologie, bacteriologie, virusologie și multe altele.

În 2020, el a publicat o carte intitulată Corona, alarmă falsă? care se presupune că s-a vândut în peste 200.000 de exemplare în primele șase săptămâni. În ultimii trei ani, el a fost una dintre vocile principale care s-au pronunțat împotriva narațiunii principale COVID, împinsă de persoane precum Dr. Anthony Fauci. În timpul unui interviu din 2020 cu Laura Ingraham de la Fox News, Bhakdi a declarat că distanțarea socială și mascarea "nu sunt susținute de știință" pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

În interviul său cu Najadi, Bhakdi a spus că a făcut și o mică prezentare despre pericolele vaccinului Pfizer consilierilor guvernului thailandez. Când a terminat, aceștia "au sărit în sus în cameră" și i-au spus "vom avea grijă ca Thailanda să fie prima țară din lume care va declara nul acest contract".

Bhakdi a argumentat că o astfel de acțiune ar însemna că Pfizer-BioNTech "va trebui să returneze acele miliarde Thailandei, cu care Thailanda va despăgubi acei oameni care și-au pierdut existența".
 
Bajrakitiyabha este unul dintre cei trei copii ai regelui, deși acesta nu și-a desemnat încă un succesor. Absolventă a Universității Cornell din SUA, ea a fost ambasador al țării sale în Slovenia, Slovacia și Austria. Ea a fost spitalizată la 14 decembrie după ce a avut o problemă cardiacă în timp ce își plimba câinii în vederea pregătirii pentru o competiție canină. Zvonurile potrivit cărora boala ei s-ar fi datorat vaccinului COVID s-au răspândit instantaneu pe internet, deși nu se pare că statutul ei de vaccinare a fost făcut public vreodată. O declarație publicată de Palat în ianuarie a dezvăluit că se folosea echipament medical pentru a-i susține inima, plămânii și rinichii.

Bhakdi a declarat gazdei Najadi că un profesor de la Universitatea din Bangkok a reușit să ia legătura cu familia regală și că "trimite informații... pentru a-i alerta asupra faptului că, după toate probabilitățile, prințesa suferă ca victimă a acestui vaccin, așa cum suferă atât de mulți oameni din întreaga lume".

"Este cardiacă", a afirmat el. "Inima ei a cedat ... și pentru că inima ei a cedat, creierul ei nu a primit oxigen, iar ea se află încă în secția de terapie intensivă acum, mai bine de șase săptămâni. Așa că este foarte, foarte grav".

Afirmația lui Bhakdi despre starea de sănătate a prințesei este susținută și de Andrew MacGregor Marshall, un fost reporter Reuters care a scris anterior o carte despre familia regală thailandeză. Până în prezent, niciun organ de presă mainstream nu a coroborat afirmațiile niciunuia dintre cei doi bărbați.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews