ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Albu, unul dintre ce mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi de la noi din țară, este din nou în doliu. La cinci luni după ce și-a îngropat mama, acesta a anunțat pe pagina sa de Facebook că fratele său, Lecinius, s-a stins din viață.

Se pare că fratele celebrul designer, în vârstă de 71 de ani, a murit în urma unui infarct. Acesta era stabilit în Canada, informează b1tv.

„Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace!”, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare.
  
 
Pentru prima dată Mihai Albu a vorbit despre regretatul său frate, care era cu 10 ani mai în vârstă decât el.

„Albu Alexe Lecinius, îi spuneam Cinel, 71 ani, inginer electronist și cibernetician (absolvent a două  facultăți), emigrat de 31 ani în Vancouver/Canada cu familia, cu doi copii.  Un frate extrem de bun, grijuliu și implicat (mai ales că tatăl nostru a murit când eu aveam 16 ani și el 26). L-a marcat și pe el trecerea în neființă a mamei noastre, acum 5 luni.

A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic, chiar dacă s-a încercat resuscitarea timp de 30 de minute. A fost exemplul meu de perseverență și de implicare, un om corect și muncitor. Deși a revenit în țară destul de rar, vorbeam cel puțin o dată pe săptămână pe video call în toți acești 31 ani. Are doi copii, mari acum, căsătoriți și cu copii la rândul lor.

Unul dintre ei, cel mare poartă numele tatalui nostru, Longin. S-a născut îm anul în care tatăl nostru a decedat. Pe celălalt îl cheamă Bogdan. Fiul cel mare, Longin, locuiește cu familia în Vancouver, iar cel mic, Bogdan, locuiește cu familia sa în Edmonto Sunt atât de marcat de pierderea fratelui, îmi este dor de el. Ușu cum îi ziceam eu (Lecinius/Cinel/Cinelușu/Ușu). Dumnezeu să-l odihnească!”, a dezvăluit designerul pentru click.ro.