ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunță că polițiștii au demarat o acțiune la nivel național de verificare a celor care efectuează ilegal transport de persoane. 

„Am dispus ca, începând de ieri, Poliția să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara. Desfășurată timp de 8 zile în primă fază, acțiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane”, a scris Mihai Fifor vineri, pe Facebook. 

„Acțiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare și debarcare a pasagerilor din stațiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, dar și pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.
Polițiștilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalității economice și de la transporturi li se vor alătura și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă”, a mai adăugat ministrul interimar de Interne.