ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, susține că există suspiciuni de fraudare a votului la alegerile din 26 mai, tocmai de aceea se ia în considerare înființarea unei comisii de anchetă parlamentare pentru a ancheta ceea ce s-a întâmplat.  Social-democratul a adăugat că este necesar să fie verificat dacă au fost sau probleme în sensul unui vot corect la europarlamentare.



„Urmărim cu foarte mare atenție tot ce a apărut în spațiul public în ultimele zile legat de o posibilă fraudare a alegerilor în 26 mai. Am discutat și probabil că vom avea ca temă în cadrul unei ședințe de coaliție și ideea înființării unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai, pentru că, la urma urmei, cred că este foarte important ca toată lumea să știe că lucrurile au decurs corect sau dacă au existat probleme aceste probleme să poată fi evidențiate", a declarat Mihai Fifor.

Suspiciunile privind fraudarea alegerilor au venit și după ce un doctorand în Științe Politice, Ionuț Apahideanu, care alături de un coleg au arătat felul în care au fost comise mai multe erori la încheierea votului și care susține că nu este un membru de partid și nici simpatizant al vreunei organizații politice, ci doar dorește să deslușească misterul și să arate care sunt erorile comise pe 26 mai.