ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scriitorul Mihai Gheorghiu, președinte al Platformei Împreună, unul dintre promotorii Referendumului pentru Familie prin Coaliția Pentru Familiei și fost lider al studenților în timpul protestelor anticomuniste din Piața Universității 1989 - 1990, se exprimă tranșant privind farsa procesului electoral.

În textul publicat la secțiunea ”Opinii”, Mihai Gheorghiu scrie despre alegerile care vor avea loc duminică și prezintă câteva argumente forte pentru care un bun creștin nu va putea să voteze pentru forțe politice care au susținut aberațiile dictaturii medicale, care au închis Bisericile de Înviere, au pus lacăte pe cimitire și au trimis poliția pe urmele „indisciplinaților” dornici să participe la slube.
 
"Orice creștin cu o conștiință trează nu își poate da votul unor forțe politice anticreștine, ale căror scopuri politice sunt tocmai distrugerea vieții sale de creștin, distrugerea vieții sociale fundamentate creștin și distrugerea Bisericii", afirmă Mihai Gheorghiu cu privire la toate forțele politice care au generat sinistra mascaradă actuală. 
 
„Cum să votezi pe cei care te-au amenințat cu creșterea numărului morților dacă mergi la Slujba de Înviere?! Există limite peste care nu se poate trece! Și minciuna și ura politrucului mărunt trebuie să aibă o limită. Nu îi putem urni, sunt încastrați în mecanismul nostru social și politic, dar măcar un semnal al lipsei de legitimitate trebuie să primească”, scrie Mihai Gheorghiu. 

Editorialul integral AICI.