ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu pentru revista Kamikaze și preluat de Cultura Vieții, Mihai Gheorghiu, președintele inițiativei de modificare a Constituției și director al Muzeului Țăranului Român vorbește despre proiectul său care prinde tot mai mult contur. Gheorghiu explică de ce a decis că trebuie ca legea fundamentală a țării să prevadă că familia este rodul căsătoriei exclusive dintre un bărbat și o femeie despre afirmă că "poporul creștin nu trebuie să accepte ca statul să se transforme în agent ideologic și politic anticreștin la presiunea unor minorități ideologice și sexual".
 
"Trebuie spus că a mai existat o astfel de încercare în 2006 realizată de cultele neoprotestante, încercare care nu a reușit, din păcate. De data aceasta există o colaborare a întregului spectru creștin al societății civile, astfe încât astăzi condițiile reușitei sunt întrunite. Dați‑mi voie să fiu foarte direct, suntem cu toții într‑o situație foarte gravă, situația în care minorități agresive și tenace, fără nici o legitimitate democratică își impun agenda ideologică, nu atât societății, deocamdată, cât statului, pe care urmăresc să‑l transforme într‑un agent eficace al unei revoluții antropologice de proporții fără precedent", a declarat Gheorghiu.

Directorul MȚR, care spune că a trăit 22 de ani sub dictat ideologic, "sub apăsarea unui regim politic ateu antinațional și anticreștin, știe unde duc toate acestea: "la instaurarea unui regim ideologic totalitar, la o „teocrație atee" a unei birocrații rupte de orice responsabilitate politică, instaurată ea însăși prin dictat administrativ și juridic".

"Trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluții, de data aceasta nu a proletariatului și a partidului comunist ca mesia istoric și ideologic, ci ca revoluție a elitei tehnoștiinței mondiale și a elitei corporatiste mondiale. Marx spunea, dați‑mi voie să vă citez: „Secretul Familiei Sfinte este familia terestră. Pentru a o aduce pe prima la dispariție, cea din urmă trebuie distrusă teoretic și practic."
 
"Este o veche marotă a stângii comuniste, marxiste, distrugerea familiei. Trebuie să ne apărăm libertatea de a fi oameni, de a fi creștini, libertatea copiilor noștri, a familiilor noastre, de asemenea. Chipul României este chipul copiilor noștri; dacă acest chip este sluțit, lovit, nu va mai rămâne nimic de apărat sau de făcut, pentru ei trebuie să stăm încă în picioare și să afirmăm demnitatea de a fi liberi. A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moștenire și a lăsa o moștenire. A fi de nicăieri, a aspira la a deveni o ființă neutră, vidată de memorie, o ființă bionică, un element virtual al tehnosferei, înseamnă a aspira la neant", spune Mihai Gheorghiu.

Interviul integral poate fi citit AICI.