ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În tabăra artiștilor pro Bittman se alătură un alt cântăreț. Mihai Mărgineanu a ieșit în apărarea solistului de la Holograf cu un comentariu în care de pământ cu cei care l-au atacat pe Dan Bittman, indirect  și pe Dan Teodorescu, mare iubitor de „spații mici”. „Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma , au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect”, spune artistul în postarea sa. Explicându-le celor care încearcă să bage pumnul în gură vocilor libere în vreme de pandemie, de ce Bittman e un tip care mereu a trăit altfel decât turma.

„Oameni puțini, restul populație , spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor 90.
Adică, ca să înțeleagă și conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi . Și ca să înțeleagă și conformiștii mai tari de cap ai anului 2020 , adică sunt foarte multi proști și prea puțini deștepți în această lume normală.
Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma , au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically correct.
Dan Bitman este un om liber, deștept și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului asta din care fac parte multe oi senile. Este un om deștept, educat , a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta . A fost rând pe rând student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om poltic și om de afaceri, tată a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre.
Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus , orice deștept din Romania sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învăța ceva.
În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură și se enervează în fața televizorului !”, a scris artistul pe contul de Facebook.