ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După 9 ani de la tragicul accident care l-a lăsat țintuit într-un scaun cu rotile, dar care, pe de altă parte, l-a ajutat să-L găsească pe Dumnezeu, fostul fotbalist Mihai Neșu are motive să fie mulțumit pentru cum se simte. Într-un interviu pentru Magic Fm spune a dezvăluit că a început să miște ambele mâini, chiar dacă nu la capacitate normală. 

Fostul fundaș de la Steaua este mulțumit de fizioterapia pe care o face zilnic de foarte multă vreme, în ciuda faptului că medicii nu credeau în șansele sale de recuperare, potrivit Fanatik.

În cei 9 ani scurși de la accident, Neșu a rămas fără soție și și-a pierdut și ambii părinți. Nu și-a pierdut credința nicio secundă, alegând calea credinței și a misiunilor umanitare.

Sunt bine, nu pot să mă plâng de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte puțin modificabil. Mișc ambele mâini, dar nu mă pot ajuta de ele 100%”, a spus Mihai Neșu.

”Mâna dreaptă este mai puternică și cu ea pot să beau apă cu o cană adaptată, dar nu mai mult de 100 grame. Mâna stângă e mai bine ca înainte, dar încă mai lucrăm. Nu am de ce să nu fiu mulțumit de starea mea de sănătate”.

Prin intermediul fundației Mihai Neșu, fostul fotbalist vrea să construiască un centru de recuperare fizică la Oradea, iar foarte mulți oameni din lumea fotbalului, și nu numai, au donat și au încurajat donațiile către fundație. Oricine poate dona 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul ”Cred”.

Fundația ”Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități neuromotorii, pentru a le oferi acestora ajutorul de care au nevoie prin intermediul terapiilor precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațioanală, hidroterapie, hipoterapie.