Fostul fotbalist Mihai Neșu va participa la conferințele organizate în cadrul evenimentului Întâlnirea Tinerilor Ortodocși (ITO) din Moldova, când va discuta, prin videoconferință,  despre puterea cu ajutorul căreia a depășit momentele grele din viața sa, de la accidentul în urma căruia a rămas imobilizat, la moartea părinților, anunță Basilica.
 
„Te aștept, prin videoconferință, la ITO Moldova, la conferințele de tip TEDx, în ziua de 24 august pentru a descoperi ce înseamnă adevăratul succes!”, a transmis Mihai Neșu participanților la Moldova.
 
Potrivit sursei citate, fostul internațional le va spune tinerilor ce a însemnat succesul pentru el ca fotbalist și ce înseamnă acum. Le va explica în ce mod a reușit să depășească momentele grele din viața sa: imobilizarea survenită în urma accidentului, moartea părinților și părăsirea lui de către soție. Din ce și-a luat puterea? Cât au însemnat pentru el prietenii și cât de valoroasă este prietenia în astfel de situații?
 
După accidentul suferit, Mihai Neșu s-a dedicat actelor caritabile și vieții spirituale. În 2011 a înființat Fundația Mihai Neșu care se adresează copiilor cu dizabilități locomotorii sau suferinzi de boli cronice.
Recent, Mihai Neșu a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate, într-un mesaj emoționant postat pe Facebook.
 
ITO Moldova se desfășoară în perioada 23-25 august 2019, la Iași, fiind așteptați peste 1.500 de tineri cu vârste între 14-35 ani, din județele Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Ialomița.
Foto: România News