Fostul fotbalist Mihai Neșu va participa la conferințele organizate în cadrul evenimentului Întâlnirea Tinerilor Ortodocși (ITO) din Moldova, când va discuta, prin videoconferință,  despre puterea cu ajutorul căreia a depășit momentele grele din viața sa, de la accidentul în urma căruia a rămas imobilizat, la moartea părinților, anunță Basilica.
 
„Te aștept, prin videoconferință, la ITO Moldova, la conferințele de tip TEDx, în ziua de 24 august pentru a descoperi ce înseamnă adevăratul succes!”, a transmis Mihai Neșu participanților la Moldova.
 
Potrivit sursei citate, fostul internațional le va spune tinerilor ce a însemnat succesul pentru el ca fotbalist și ce înseamnă acum. Le va explica în ce mod a reușit să depășească momentele grele din viața sa: imobilizarea survenită în urma accidentului, moartea părinților și părăsirea lui de către soție. Din ce și-a luat puterea? Cât au însemnat pentru el prietenii și cât de valoroasă este prietenia în astfel de situații?
 
După accidentul suferit, Mihai Neșu s-a dedicat actelor caritabile și vieții spirituale. În 2011 a înființat Fundația Mihai Neșu care se adresează copiilor cu dizabilități locomotorii sau suferinzi de boli cronice.
Recent, Mihai Neșu a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate, într-un mesaj emoționant postat pe Facebook.
 
ITO Moldova se desfășoară în perioada 23-25 august 2019, la Iași, fiind așteptați peste 1.500 de tineri cu vârste între 14-35 ani, din județele Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Ialomița.
Foto: România NewsDragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews