ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul fotbalist Mihai Neșu va participa la conferințele organizate în cadrul evenimentului Întâlnirea Tinerilor Ortodocși (ITO) din Moldova, când va discuta, prin videoconferință,  despre puterea cu ajutorul căreia a depășit momentele grele din viața sa, de la accidentul în urma căruia a rămas imobilizat, la moartea părinților, anunță Basilica.
 
„Te aștept, prin videoconferință, la ITO Moldova, la conferințele de tip TEDx, în ziua de 24 august pentru a descoperi ce înseamnă adevăratul succes!”, a transmis Mihai Neșu participanților la Moldova.
 
Potrivit sursei citate, fostul internațional le va spune tinerilor ce a însemnat succesul pentru el ca fotbalist și ce înseamnă acum. Le va explica în ce mod a reușit să depășească momentele grele din viața sa: imobilizarea survenită în urma accidentului, moartea părinților și părăsirea lui de către soție. Din ce și-a luat puterea? Cât au însemnat pentru el prietenii și cât de valoroasă este prietenia în astfel de situații?
 
După accidentul suferit, Mihai Neșu s-a dedicat actelor caritabile și vieții spirituale. În 2011 a înființat Fundația Mihai Neșu care se adresează copiilor cu dizabilități locomotorii sau suferinzi de boli cronice.
Recent, Mihai Neșu a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate, într-un mesaj emoționant postat pe Facebook.
 
ITO Moldova se desfășoară în perioada 23-25 august 2019, la Iași, fiind așteptați peste 1.500 de tineri cu vârste între 14-35 ani, din județele Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Ialomița.
Foto: România News