ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când Moș Crăciun e arestat din nou în moș gerilă, de ce nu se strigă Jos comunismul și ni se tot livrează de la tarabă un ,,jos nazismul"? Adică de ce nu are i-ul punct și zicem nazi-pass în loc de comi-pass, fără de care în urmă cu doar 30 de ani nu te puteai legitima pe scara socială în România? De ce să privim la ce s-a intamplat la străini acum vreo 80 de ani, în loc să privim la ce s-a întâmplat la noi în urmă cu doar 30 de ani? Suntem cumva brigada Antifa sau Iliescu-Brucan-Roman cu ,,jos fasciștii"(care nu există) în gură de dimineata până noaptea? Suntem cumva în anii 50 sau pe vremea lui Ceausescu când auzeam non stop pe propagandă jos nazismul, care oricum nu mai exista de mult pe nicăieri, dar era politic corect, de bine la dosar, să tot strigi sloganul respectiv?
 Acasă
 
21 Decembrie este despre Jos comunismul!

Toată această bandă globalistă ce a impus dictatura este de esență comunistă, pornind de la seful OMS, Merkel, Macron etc. Vedem în spațiul internationalist prigoana împotriva creștinismului, împotriva conceptului de familie, vedem cum se ridică statuia lui Marx, vedem atacul împotriva statelor naționale, împotriva sfinților și martirilor ce au suferit si murit în temnițele comuniste, atacul asupra gospodăriilor țărănești și a capitalului autohton, vedem toate aceste lucruri atât de specifice comunismului...și atunci, de ce strigă unii lideri ai opiniei publice de pe la noi, jos nazismul și nu Jos comunismul, mai ales că mulți dintre aceștia au apucat și vremea comunismului, trăind-o pe pielea lor, inclusiv vaccinarea obligatorie. Oricum, cu siguranță sunt mult mai familiarizați cu ce a însemnat comunismul, măcar din povestirile părinților, măcar din simplul motiv că trăiesc într-o țară în care regimul bolșevic a făcut milioane de victime și a pus la pământ generații întregi, decât cu regimul nazist, care a existat în urmă cu aproape 80 de ani, departe de noi, anume în Germania. De ce se vrea obturarea adevărului, oprirea adevăratului strigăt logic și legitim, de ce NU se vrea Jos comunismul? De ce în Sahara se strigă jos Antarctica și destul de mulți oameni în deșert se vaită de gheață?

Pentru că se petrece într-o aproape altă ordine de idei, dar în aceeași schemă, povestea cu ,,Raportul Tismăneanu”, în care așa zisul proces al comunismului era menit să spele tocmai comunismul. Deturnarea atenției, schimbarea sensului, perpetuarea nucleului, a vectorilor. Raportul Tismăneanu nu striga Jos comunismul, ci jos ”fasciștii” în concepția lui aberantă. Adică cei răi, să nu fie cumva, bolșevicii care ne-au căsăpit, ci unii dintr-o așa zisă extremă dreaptă, numită de Silviu Brucan și GDS, national-comuniști, adică un fel de ”naziști”...și ia uite cum Raportul Tismăneanu, marele proces al comunismului, s-a transformat și atunci în jos nazismul! Dar nu în Jos comunismul! Bună treabă! Ca și acum, dealtfel.

Tot în aproape altă ordine de idei, gânduri, logică, agenția Sputnik, are noi vectori, forte, oameni, în România. Forțele capitaliste, imperialiste, care or fi alea, de ,,le cade bomba în ocean”, sunt la grupa mică de la grădiniță în privința propagandei și a schemelor de teatru dramatic live, pe lângă sputnik...cred că tocmai de aceea s-au și hotărât să se lase de meserie si să fie tot aceeasi agenție, cu două capete, bineînțeles, pentru a rima cu democrație, poezia cu rimă fiind mai ușor de digerat, propagat, etc.
Proza de pe teren, este însă într-un singur sens:
 
Jos comunismul!