ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Culmea ”revelației”, pe 21, m-au prins și fără mască! A doua amendă primită pentru 21 decembrie, venită ieri prin poștă.

Odată ce am primit deja o amendă maximă de zece mii lei pentru manifestarea respectivă, care este logica să mai primesc încă una pentru același protest? Au descoperit cică de pe filmări că nu am avut mască! Păi când mi-au scris în primul proces-verbal că am blocat circulația și intrarea în parlament și am instigat lumea la unitate de la porta-voce, nu au văzut atunci în direct că nu am mască? ”Faptele” respective nu le-am făcut fără botniță? Peste ceva timp poate mai primesc o amendă tot pentru 21 decembrie, că nu am trecut strada pe la trecerea de pietoni de pe lângă Parcul Izvor, că am i-am fluierat pe domnii parlamentari tulburând liniștea publică sau că am vorbit împotriva ,,conducerii de stat și de partid”! Asta cu fapta vorbitului împotriva conducerii consemnată într-un proces verbal de amendă este caz real, Florin Palas primind două amenzi în acest sens, una pentru 2 octombrie Piața Victoriei și alta pentru un protest din Piața Universității. Dar, culmea, respectivul ”bandit”, nu numai că și-a permis să critice marea politică a guvernului, dar a si făcut acest lucru de pe, citez, ,,o scenă improvizată” prima oară, iar după aceea de pe ,,o scenă provizorie”!!!! Vă dați seama ce probleme se consemnează? Florin, râzând amar, mi-a spus apoi să-i transmit lui Diplan că atunci când mai organizează ceva, să facă frate o scenă profesională dar să fie si permanentă, nu provizorie, să se rezolve acest spinos aspect. Poate se micșorează amenzile si apărem mai des decât odată pe an la tv. dacă vorbim împotriva conducerii de pe o ”tribună” ca lumea, adecvată, agreată, nu de pe ce ”platformă” vrem noi...,,fiți profesioniști, ce naiba”, cam așa suna o replică celebră parafrazată dintr-un film cu Dinică. 

Ce să mai zic, suntem niște amatori, adică ,,niște țărani”, care se chinuie să facă o căruță. 
Doamne ajută!
 
Nota Redacției ActiveNews: Cei care doresc să-și manifeste concret solidaritatea pot face o donație în contul RO60BRDE080SV67866720800, deschis pe Mihai Sorin Tîrnoveanu.