ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Viitorul” guvern Cioloș va avea parte de proteste încă înainte de a se naște! Va fi o premieră! Camera Deputaților a amânat pentru săptămâna viitoare votul pentru proiectul de lege 393, privitor la impunerea Certificatului „Verde”. Se mizează pe adormirea și obosirea reacției oamenilor, „răcirea” fierului după revoltele masive ale românilor din ultimul timp. Dar! Klaus Iohannis îl desemnează pe Cioloș prim-ministru, dând formarea guvernului pe mâna USR. Toată „strategia” amânării votului se duce de râpă, căci certificatul veștejit care implică obligativitatea vaccinării este strâns legat de programul USR. Revolta românilor se va amplifica și mai mult. Un partid de extremă stângă, cu doar 15% în alegeri, expresia perfectă a străinătății, caută acum să formeze o majoritate pentru guvernare!
 
Eventualul viitor guvern Cioloș va avea parte de proteste încă înainte de a se naște! Ne turăm motoarele pentru ziua votului din parlament pe proiectul de lege 393, rămânem cu atenția si mai mărită pe acest subiect! Iar dincolo de Câțu, Ciolos, Iohannis, rămâne pe agenda noastră Arafat, căruia atât proiectul de lege 393, cât și puterea politică a străinătății, îi dau puteri mai mari decât Constituția si decât oricare altă instituție a statului român. Arafat va putea dicta orice în țara asta dacă trece legea. Încă odată, cum îl cheamă? Raed Arafat. Ce va face acest om? Ce va vrea el în România. Cine l-a ales pentru această funcție care se numeste ,,ce vrea el”? Nimeni. Unde este democrația? În buzunarul de la spate al domnului Raed. Cad guverne, nu contează, dacă trece proiectul de lege 393, Arafat își va exercita puterea în continuare, ”legal”. Dictatura perfectă asta înseamnă, ca un om care nu a participat la niciun scrutin electoral, nici măcar de formă, să aibă putere absolută într-o țară; pixul lui va putea sterge pur si simplu drepturile noastre cetățenești, să închidă biserici, școli, afaceri, și chiar oameni în casă.

,,Este război”, spunea un doctor ieri la TVR1, da, este un război, dar nu cel clamat de respectivul medic, ci un război al străinătății împotriva României, un război al globalismului marxist împotriva noțiunii de stat național. Un război împotriva oamenilor.

Mergem la acest război cu Dumnezeu înainte!
 
******

Cea mai de preț resursă a României este Luptătorul Român.

Din încrîncenarea vremurilor s-a născut o nouă generație care trăiește în Alerta de Luptă, cu instincte de apărare si atac sporite. În condițiile acestui război hibrid care tinde să ajungă la apogeu suntem asemenea unei armate și nu avem voie să capitulăm. Odihna este necesară doar pentru a ne reface forțele.

Sunt zeci de mii de oameni care trăiesc deja în alerta de luptă, mintea și inima lor pulsează doar în acestă paradigmă. Sunt ca pe front.

Asa este, lumea nu va mai fi la fel, în sensul că nu va mai fi a celor care ne-au stăpânit, căci s-a născut o Generație, Generația de Luptă, iar ea va răsturna totul!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews