ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum vine asta? Îi întreb privindu-i în ochi!

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării condus de Asztalos Csaba vrea să-mi taie ”microfonul” trimitându-mi două amenzi de 6000 lei fix de Ziua Eroilor, în timp ce deputați aleși pe listele UDMR anunță că vor depune în Parlament un nou proiect de lege pentru autonomia ”ținutului secuiesc”!

Una dintre amenzi este dată tocmai pentru că am scris anul trecut împotriva unui proiect de lege similar, CNCD autosesizându-se în acest sens, fiind solidar cu o fundație maghiară care se ocupă constant de aceste reclamații. Vreau să le mulțumesc din tot sufletul tuturor românilor care m-au sprijinit cu fonduri în contul Mihai Sorin Tîrnoveanu, RO60BRDE080SV67866720800. pentru contestarea acestor amenzi sau in cazul cel rău, pentru plata lor. Le sunt profund recunoscător, pentru că, pe lângă faptul că mă ajută enorm în această luptă, le demonstrează în mod concret celor de la CNCD că unitatea noastră românească nu poate opri o voce care spune adevărul, oricât de incomod ar fi acesta pentru ”corectitudinea politică”.

 În țara noastră nimeni nu ne calcă în picioare fără ripostă. Românii nu sunt lași iar la greu chiar se pot uni pentru o cauză. Acest fond de ripostă este de fapt unul pentru libertatea de exprimare și acțiune românească, căci se pare, că în acest stat cu tendințe de disoluție, în care dictează interesele străine, libertatea de român costă. Suntem dispuși să plătim pentru ea, cu timp, bani, sacrificii, cu orice este nevoie pentru a merge mai departe, pentru a NU ne opri din drum! Orice lovitură din partea voastră, este și va fi un pas înainte pentru noi, iar în cele din urmă, acolo, în ședințele voastre prin care răspundeți la ideologia înlănțuirii libertății noastre, vă veți da seama că nu ne puteți învinge, pentru că noi avem un Ideal, iar voi niște directive, iar corectitudinea românească este deasupra corectitudinii politice. 

De câte ori m-am văzut cu voi ochi în ochi în comisii, inclusiv ultima dată, în urmă cu puțin timp, nu ați avut nicio replică, nu ați avut niciun argument împotriva mea, care să provoace o discuție bărbătească față în față, o dezbatare de idei. În schimb trimiteți amenzi pentru ceea ce scriu, pentru faptul că eu aș genera anumite comentarii la diferite postări, pentru faptul că lumea se revoltă împotriva fărădelegilor comise de unii.

Dar, toată această ofensivă care include așadar preconizatul proiect de lege al autonomiei, marca UDMR, se petrece si pe fondul reafirmării mediatice și implicit politice, a primarului Clujului, Emil Boc, ce tinde să devină mâna dreaptă a premierului Câțu, care scoate din vechile sertare planul de regionalizare a României, în care Covasna, Harghita și Mureș alcătuiesc o regiune aparte. 

Până în toamnă ambele demersuri antinaționale vor fi puse pe mesele Parlamentului și ale Guvernului. Revenim asupra chestiunilor pe larg. În toamnă pregătim împotriva acestor atacuri, mari manifestări de protest. Niciun plan de autonomie, regionalizare nu va trece. Vom fi în fața tuturor instituțiilor care vor voi să trădeze România.

Așa să ne ajute Dumnezeu!