ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înțelegeți, voi, neamuri străine și vă plecați, în fața voinței românilor! Analizați prin toate canalele voastre, că este pentru prima dată când poporul s-a organizat fără oficialități în București, pentru a cinsti Ziua Națională.
 
A fost un Manifest de Luptă împotriva tuturor celor care ne pun lanțul dictaturii pe soarta noastră de români. Înțelegeți, voi, neamuri străine, că în România, nu circulăm cu niciun fel de pașaport, nici covid, nici de corectitudine politică, nici roz, nici roșu, de niciun fel! 

A fost o organizare exemplară, efectuată de Calea Neamului, Starea de Libertate, Neamunit, Grupul NOI, Legitimă Apărare, sustinută de Alianta Părintilor, Aurelian, Bucovina Profundă de la Suceava, prin Mircea Pușcașu și Dumitru Bălan, într-un mare Duh românesc. Am fost reprezentativi pentru întreaga țară, căci cei 5000 de români s-au adunat la Universitate din toate Provinciile Istorice, din zeci de orașe si sate, de pe întreg cuprinsul României. Este în primul rând meritul lor!

150 de tineri au urcat pe scenă pentru a cânta Libertatea istorică de a fi români, din Moinești, corul Resurrectio, Valea Mare, Dobârlău, Zagon, jud. Covasna. Voi, politrucilor, trădătorilor, vânzătorilor de libertate, voi, ce aveți? Peste toată dictatura voastră, peste toată propaganda voastră, peste toată minciuna voastră, prin care ne-ați dat bogățiile noastre, ale poporului în mâna străinilor, prin care ne vindeți bucată cu bucată libertatea noastră, se ridică o Credință, un Steag și un Sânge, din mormintele alor noștri, care strigă un singur cuvânt: LIBERTATE!

 Se ridică glasul unui General, în toată puterea cuvântului, al Domnului General Radu Theodoru, care vă spulberă întreaga voastră șandrama comunistă, internaționalistă, prin rostirea Adevărului. Luați aminte, Țăranii în Opinci Militare și Generalii lor nu au murit! Luați aminte, Sfinții, Martirii și Luptătorii Vremurilor Românești nu au murit. Nimic din ce este românesc nu piere, toată esența aceasta nemuritoare este Prezentă și este contra voastră. Fiecare verigă de lanț pe gâtul nostru se va întoarce înzecit împotriva voastră. resursele voastre materiale, oricât de mari ar fi, sunt cu mult mai puține decât resursele noastre sufletești. Toate rapoartele voastre care vă spun că ne certăm noi între noi, că suntem dezbinați, toate săgețile si fantomele voastre care lucrează la dezbinare si care denigrează în stânga și-n dreapta, vor cădea, căci, în acțiune, vrem nu vrem, vom fi întotdeauna uniți. Vocile care proclamă deznădejdea se vor pierde în Nădejde. cei care dărâmă miturile Istoriei vor fi uitați de Istorie. Cei care lucrează pentru străini, indiferent pentru care străini, vor rămâne în cele din urmă cu ei, cu străinii si vor boci pe la ușile diverselor ambasade. Voi ce aveți? Niste papagali sinistri și ridicoli care repetă "aria minciunii" la nesfârșit? Voi ce aveți? Tinichele în piepturile voastre seci? Voi ce aveți cu adevărat?

Noi avem cateva mii de ani de Luptă în care ne-am călit în trudă și jertfă. Avem cateva mii de ani în spate, în care am învățat că suntem într-o continuă generație de luptă. De aceea nu vom dispărea.

Românii se ridică, oricât de greu ar fi, se ridică împotriva voastră, se ridică pentru România! 5000 de oameni de 1 Decembrie în centrul Capitalei, spuneti drept, v-ati fi imaginat lucrul acesta?

Noi mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
 
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulți oameni, persoane în picioare, mulțime și în aer liber
 
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare și în aer liber