ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihail Neamțu, membru PNL,  face o comparație între Brătianu și liderii liberali de azi, amintind, în context,  participarea noii șefe a PNL București, Violeta Alexandru, la  parada homosexualilor.
 
 
El susține că prin modul în care liberalii se manifestă, unii promovând valorile familiei, cu Biblia în mână, alții mărșăluind la Gay Pride, se crează confuzie în rândul electoratului.  „Respect dreptul oricui la opinie și la viața privată, dar între activismul sexomarxist și apărararea civilizației iudeo-creștine e, totuși, o mare diferență. Dacă PNL va fi condus de progresiști, diferența față de USR-Plus dispare”, susține Neamțu.

„Vi-l puteți imagina pe Ion C. Brătianu la parada Gay Pride? Prin ultima numire (iar nu alegere) făcută în Capitala României, conducerea PNL perpetuează confuzia valorilor. În vara anului 2017 am intrat în acest partid fiind încurajat de mulți lideri conservatori, populari sau creștin-democrați.

Ce-am văzut în ultima vreme, mai ales după Referendumul pentru familie, m-a descumpănit. Robert Sighiartău (secretar general PNL) ține Biblia în mână iar Violeta Alexandru (noul președinte PNL București) participă alături de Remus Cernea la parada gay... Ce să mai priceapă bietul votant?

Respect dreptul oricui la opinie și la viața privată, dar între activismul sexomarxist și apărararea civilizației iudeo-creștine e, totuși, o mare diferență. Dacă PNL va fi condus de progresiști, diferența față de USR-Plus dispare.

Confuzia doctrinară și incongruența mesajelor slăbesc acțiunea electorală și distrug încrederea alegătorilor față de PNL. Marginalizarea creștinilor și promovarea activiștilor pentru transgenderism reprezintă o gravă eroare politică și morală!

Ca și-n materie de taxe, în chestiunea ideologiei de gen sunt limpezi diferențele între Stânga și Dreapta. Noi respingem ingineriile sociale, în timp ce progresiștii le promovează din bani publici. Românii vor copii crescuți de o mamă și un tată. Globaliștii de teapa lui Macron împing agenda Părinte 1/Părinte 2.

Ferește-mă Doamne de „prieteni”, căci de dușmani mă feresc și singur”, a comentat Neamțu.

Violeta Alexandru, consilera liderului PNL Ludovic Orban, a fost aleasă zilele trecute, președinte al organizației liberalilor bucureșteni. În 2015, în Cabinetul Cioloș, ea a ocupat  postul de ministru delegat pentru Consultare Publică și Dialog Social. A fost director al ONG-ului Institutul pentru Politici Publice (IPP), care a făcut parte din rețeaua Open Society a lui George Soroș.

În 2016, la parada gay din București, Alexandru a  fost unul dintre participanți la marșul homosexualilor, declarând că, din poziția sa, susține ”libertatea de a putea fi deschis cu ceea ce ești și echipa guvernamentală e pentru aceasta”.  „Vă doresc să fiți respectați. Sunt foarte fericită să fiu alături de voi și să simt și în echipa guvernamentală aceeași dorința de a fi liberi, să spui ce simți și cum simți si ceea ce vrei să faci”, le transmitea ea participanților la marș.