ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE ora 20:10 Publicistul Iulian Capsali a vorbit, pentru ActiveNews, despre atmosfera din această seară de la Patriarhia Română.

ACTUALIZARE ora 19:00 Mii de oamenii au răspuns la apelul Bisericii Ortodoxe Române de a veni joi seară la Patriarhia Română pentru a se ruga pentru pace și unitate.


Astfel, Catedrala Patriarhala s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei ce au venit sa se roage pentru victimele tragicului incendiu de la clubul Colectiv dar și pentru a-l susține pe Patriarhul Daniel.


Știrea inițială:

România traversează o criză majoră în aceste zile, iar Biserica Ortodoxă Română face un apel către credincioși să vină într-un număr cât mai mare ca să se roage pentru pace și unitate, anunță basilica.ro.


Iată comunicatul integral al patriarhiei:

”În aceste zile de durere, dar şi de frământare socială, Patriarhia Română cheamă pe fiii Bisericii la rugăciune pentru pace şi unitate, deoarece rugăciunea este izvor de lumină şi înțelepciune, de înnoire spirituală şi morală în viaţa Bisericii, dar şi în viaţa societății noastre, anunță basilica.ro.

La Catedrala Patriarhală, rugăciunea pentru pace şi unitate se va desfășura în fiecare zi începând cu orele 18:30."

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews