ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Totul nu este pierdut, voința de neînvins... și curajul de a nu se supune sau de a nu ceda niciodată”. - John Milton

Ați reflectat la ciudatele evenimente din ultimele 15 luni?

V-ați întrebat de ce atât de multe țări au adoptat aceleași politici care nu au mai fost folosite niciodată și care nu au nici un fundament științific?

V-ați întrebat de ce anumite medicamente și terapii eficiente care salvează vieți au fost suprimate în mod activ și agresiv?

V-ați întrebat de ce oameni de știință, virusologi și epidemiologi de renume mondial au fost interziși pe Twitter și eliminați de pe Facebook?

V-ați întrebat de ce toate posturile de știri prin cablu și presa scrisă au prezentat evenimentele zilnice cu aceeași isterie ca și concurența lor?

Este foarte greu să privești retrospectiv la evenimentele ultimelor 15 luni și să nu bănuiești că povestea Covid este mai complexă decât pare; că, în timp ce infecția ucide, de fapt, preponderent persoane în vârstă cu multiple afecțiuni pre-existente, virusul poate fi folosit pentru a promova o agendă politică despre care știm foarte puțin.

Chiar și așa, există lucruri de care putem fi destul de siguri, cum ar fi faptul că toată teama și isteria au fost manipulate în mod suspect pentru a promova vaccinarea universală. Asta pare destul de evident. De fapt, responsabilii de această operațiune Covid au declarat în mod deschis că scopul lor este de a vaccina „toate cele 7 miliarde de oameni” de pe planetă. Uau! Nu prea mai este loc de îndoială cu privire la această declarație, nu-i așa?

Și, dacă este așa, putem presupune fără probleme că o mare parte din isterie a fost exagerată pentru a se atinge obiectivul declarat. Este o formulă destul de simplă, de fapt: „Sperie-i pe toți și împinge-i spre centrele de vaccinare”. Cel puțin, aceasta pare a fi logica de funcționare. Și, cu siguranță, nu sunt singurul care crede asta. Mai este și Dr. Peter McCullough, specialist în medicină internă și cardiolog cu experiență. Iată cum rezumă el situația într-un interviu recent, disponibil pe Rumble (pentru că pe YouTube ar fi fost imediat cenzurat):

„Cred că toată această pandemie, de la început, a fost despre vaccin. Toate drumurile duc la vaccin. Există deja locuri în Asia de Sud-Est și în Europa în care se pregătește terenul pentru vaccinarea obligatorie. Obligatorie! Asta înseamnă că cineva te pune la pământ și îți înfige un ac în tine. Atât de mult își doresc cei interesați vaccinarea”. 

Rândurile de mai sus reprezintă introducerea dintr-un articol mai mare semnat de Mike Whitney, în care acesta afirmă în esență că virusul a fost creat pentru vaccin, nu vaccinul pentru virus. Articolul a fost reprodus și pe site-ul Reseau International împreună cu interviul de 16 minute cu Dr. Peter McCullough, acordat pentru Mercola.com, pe care îl puteți urmări în format video aici:
 
 
Și, să nu uităm, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din SUA, Anthony Fauci, profețea încă din 2017 apariția unei pandemii cu un virus nou, care ne va lua prin surprindere:
 
 
 O profeție bazată pe intuiție sau pe știință?