ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Milionarul Cornel Tăbăcaru, pe care Ziarul Click îl prezintă drept omul cu afaceri ”băboase peste Ocean”, a intervenit la Antena3, duminică seară, unde a vorbit despre mătușa sa, care a fost diagnosticată cu miocardită în urma vaccinării cu cea de-a doua doză a serului Moderna.

”Ne-am trezit că o mătușă de a mea care a făcut primul vaccin, vreo două zile a fost așa mai amețită. Chiar dacă are 88 de ani arată ca o floricică (...) A venit să facă rapelul. Prima zi, aoleu mi-e rău, a doua zi, aoleu mi-e rău, oboseală, ea care se plimba cu cățelușul. După șase pași obosea. Eu l-am sunat pe doctorul Ion Alexie  (n.r. medic român în Las Vegas) și ne-a spus să mergem cu ea la spital. S-a dus la spital și au găsit-o cu miocardită. I-au făcut repede analizele, o scădere de hemoglobină. Eu nu mă pricep, doctorii de acolo se pricep. Au pus-o pe transfuzie de sânge și a stat verișoara mea toată noaptea lângă ea, până azi dimineața la 6", potrivit Antena3.

Recent, și Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a recunoscut apariția cazurilor de miocardită în rândul persoanelor vaccinate anticovid:

"Sunt două cazuri raportate de miocardită la doi adolescenți de 17 ani. Este un caz din Bacău care a fost raportat și care a fost prezentat de către colegii de la Direcția de Sănătate Publică Bacău și a fost inclusiv în spațiul public mediatizat și al doilea caz, în București, însă amândouă au avut o evoluție favorabilă"