ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un militar de 43 de ani a murit la Baza Mihail Kogălniceanu. Era căpitan la unitatea din Turnu Măgurele, genist și se afla în prima lui zi la baza militară din județul Constanța, transmite RomâniaTV.

Militarul era din București și a fost găsit mort la Baza Mihail Kogălniceanu. Un echipaj SMURD și un echipaj SAJ s-au dus la fața locului, dar nu au mai putut face nimic să-i salveze viața.

Medicii i-au declarat decesul în jurul orei 17.48. Militarul ar fi făcut stop cardio-respirator. Surse din anchetă spun că militarul s-ar fi înecat cu un măr și ar fi murit sofocat, însă nu se știe cu exactitate cauza decesului, urmând să fie făcută autopsia

Potrivit unor surse, militarul s-a simțit foarte rău din cauza unei afecțiuni medicale de care suferea și s-a prezentat la cabinetul medical pe timpul zilei. Apoi s-a restras în cameră și s-ar fi înecat cu un aliment. Urmează să se afle cauzele morții după efectuarea autopsiei. Cauza preliminară a decesului rămâne stop cardiorespirator.