ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe familii de militari americani - unii, aflați la începutul carierei, alții, pensionați - susțin că au fost afectate de vaccinurile Covid, arată Vaccine Impact News, citând un articol publicat de The Empoweror.

Acest articol se concentrează asupra a șase dintre cazuri, două fiind decese.

Brooke este un militar în activitate care aproape că și-a pierdut piciorul și chiar și viața după injecția Pfizer, potrivit părinților ei. Mama ei, Rachel Gronbach, și tatăl ei, Greg Gronbach, au postat amândoi pe rețelele de socializare în legătură cu experiența fiicei lor, iar aceasta pare destul de traumatizantă. Experiența lui Brooke cu injecția Pfizer i-a schimbat cursul vieții.
 

Brooke și-a făcut injecția în decembrie, apoi a dezvoltat cheaguri de sânge în plămâni. Ea a fost operată de urgență și a fost internată la terapie intensivă. Chirurgul vascular a crezut inițial că va trebui să îi amputeze piciorul din cauza unuia dintre cheaguri, care era de 5 cm și care era blocat de câteva ore.

Brooke a suferit șapte intervenții chirurgicale începând cu luna ianuarie și mai are cel puțin una sau două de făcut. Ea va trebui să ia anticoagulante pentru tot restul vieții. Potrivit mamei lui Brooke, cariera sa militară s-a încheiat. Anul 2021 a fost unul devastator pentru această femeie de 23 de ani, cândva sănătoasă.

Noah are probleme de cinci luni, potrivit mamei sale, Debbie Jones. Problemele sale au început la patru zile după injecție. După mai multe teste, s-a stabilit că suferă de o îngustare a intestinelor.
 

Starea actuală de sănătate a lui Noah nu este cunoscută la ora aceasta.

Tonia Boyer a postat că soțul ei, DJ Boyer, și-a făcut recent o injecție Johnson & Johnson. În timp ce era în misiune, DJ a început să aibă probleme cardiace. A fost dus în secția medicală a navei sale, așteptând să ajungă la un spital.
 

Potrivit Toniei, DJ nu putea nici măcar să se ridice în picioare fără ca inima să-i cedeze. Marina spune, bineînțeles, că nu are nicio legătură cu vaccinul, însă Tonia are dreptate când pune la îndoială schimbarea bruscă a stării de sănătate a soțului ei.

Starea actuală de sănătate a lui DJ nu este cunoscută la ora aceasta.

Christopher Shepherd este un veteran. Soția sa, Jennifer Shepherd, a inițiat o campanie de strângere de fonduri pe gofundme și susține că Chris nu mai poate munci deoarece inima i-a fost afectată în urma injecției Covid.
 

Alți veterani afectați sunt Tony Stewart Jr. și Kyle McFarland.

Tony Stewart Jr. a murit după a doua doză. Paramedicii și alte 9 persoane nu l-au putut resuscita și a murit pe podeaua sufrageriei sale, în fața familiei sale.
 

Kyle McFarland a decedat și el. Nu se știe dacă Kyle a făcut o singură doză sau două, dar, la fel ca Tony, și el a decedat acasă.
 
 
În videoclipul de mai jos, un medic militar american recunoaște că „programul de vaccinare Covid a ucis mai mulți militari tineri activi decât Covidul”:
 
 
 
Urmăriți și videoclipul următor despre victimele „vaccinurilor” Covid. Avertismentul este foarte dur: „nu mai există o a doua șansă dacă ai făcut vaccinul Covid, iar familia și prietenii tăi ajung să te jelească la înmormântare”: