ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 150 de militari din cadrul Forțelor Navale au participat la ceremonia prilejuită de sărbătoarea Botezului Domnului, organizată la Constanța.

Muzica Militară a Forțelor Navale și Garda de Onoare au însoțit procesiunea care a pornit de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel spre faleza Cazinoului.

Două ambarcațiuni tip Bombard și un echipaj format din 10 militari și 10 scafandri înotători din structurile Centrului de Scafandri au asigurat buna desfășurare a ceremonialului de binecuvântare și sfințire a apelor, în timpul aruncării și recuperării crucii din apa mării.

Cu această ocazie, șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul Alexandru Mîrșu, a primit "Crucea Dobrogei", distincție înmânată de către Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

Click aici pentru GALERIA FOTO