ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Militarul american, în vârstă de 41 de ani (despre care ActiveNews a scris AICI), a murit din „cauze naturale”, afirmă reprezentanții bazei militare Kogălniceanu, adăugând că va avea loc o investigație în acest caz, transmite Agerpres.

"Confirmăm că decesul unui militar american a survenit pe 6 septembrie 2022 și a avut cauze naturale. Militarul se afla la Baza Militară 'Mihail Kogălniceanu'. O investigație este în curs, pentru a determina cu exactitate cauzele producerii nefericitului eveniment. Rudele militarului au fost anunțate. Regretăm pierderea unui membru al echipei, transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile. Grija față de soldați și familiile lor este prioritatea noastră", se arată în comunicatul oficial transmis AGERPRES.

Militarul ar fi suferit un infarct în antrenamentelor de la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța și se afla internat la terapie intensivă de câteva zile. Deși s-a pus problema transferului la o clinică militară din Germania, acest lucru nu a fost posibil deoarece starea sănătății sale nu permitea, potrivit EVZ.
 
Militarul era născut în anul 1981.