ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 2.00. DEMOCRAȚIA POPULARĂ A GHERILELOR PRO BIDEN. Bandele ANTIFA au trecut la vânătoare stradală de suporteri Trump, înregistrându-se violențe extreme. Vedeți - Bande de negri pro-Biden vânează suporterii lui Trump în văzul Poliției din Washington după Marșul Make America Great Again. Tineri, bătrâni, femei, copii, hăituiți și atacați în plină stradă! Cazul MIHĂILĂ COFAR în SUA

ACTUALIZARE ORA 23.00. Valerian Stan: "Așa arată chiar la această oră capitala Americii (vedere parțială - imagine preluată de pe pagina prietenului Marius Mina de la New York). Sataniștii lumii s-au pus rău fix cu cine nu trebuia". (foto sus)

ACTUALIZARE ORA 21.00. Președintele Donald Trump și-a salutat suporterii de la Million MAGA March (video mai sus)

ACTUALIZARE ORA 19.00. Manifestația a început. Vedeți mai sus un video transmis LIVE de Breitbart

Sute de mii de susținătorii ai lui Donald Trump sunt așteptați azi la Washington DC în Piața Libertății cu un marș spre Curtea Supremă a SUA, la orele 14.00, ora locală (21.00, ora României), în semn de susținere a acuzațiilor de fraudă electorală lansate cu numeroase probe de președintele american de dreapta. Million MAGA March - Marșul de un milion al Make America Great Again se va susține în ciuda cârâielilor primarului democrat al Capitalei Americii, Muriel Bowser, care a declarat că participanții veniți din țară, în special din sud, vor trebui testați și înainte și după marș, conform Breitbart.

Președintele american, care a susținut ieri prima sa conferință de presă de după alegeri, a anunțat pe rețelele sociale că va fi și el prezent pentru a le mulțumi susținătorilor săi.  

Manifestația americanilor liberi nu va fi lipsită de provocările contramanifestanților de extremă stânga, posibil violent, de la gherilele BLM la mișcările comunistoide. În imaginea de mai jos puteți vedea membri ai Partidului Comunist din SUA la una din recentele demonstrații pro-Biden. UPDATE: Breitbart a marcat un incident BLM AICI.

În acest timp Christiane Amanpour de la CNN l-a comparat pe Trump cu Hitler asemănând mandatul lui cu o "Noapte de Cristal" a Americii.

La conferința de presă de ieri, dedicată contracarării acțiunilor propagandiste ale contracandidatului său, Joe Biden, Trump s-a axat pe stadiul pandemiei și a remediilor care pot fi aduse în situația actuală. Trump s-a exprimat categoric împotriva măsurilor propuse de echipa Biden, respectiv a carantinării totale a Americii între 4 și 6 săptămâni, după cum a transmis Breitbart.

"Cât voi fi eu președinte țara nu va mai intra niciodată în carantină. Carantina a costat vieți și a produs foarte multe probleme. Soluția nu poate fi mai gravă decât problema, am spus-o de multe ori. E oribil tot ce s-a întâmplat pe perioada carantinei. Lucruri teribile. Deci această Administrația nu va opta niciodată, în nici o circumstanță, pentru carantină. Vom fi foarte vigilenți și cer americanilor să rămână vigilenți, în special în această perioadă, când se răcește vremea și oamenii se pot întălni în aer liber.", a declarat Donald Trump, între altele. Video BBC:

Vom reveni cu detalii!