ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața italiană Milva, interpreta unor cunoscute șlagăre ale anilor 1960-1970, a decedat la vârsta de 81 de ani, la mai puțin de o lună după ce făcuse vaccinul experimental Covid

Milva, pe numele real Maria Ilva Biolcati, cunoscută în Italia și sub numele „La Rossa” datorită părului său roșcat, a decedat vineri la Milano, potrivit EVZ.ro

„Milva a fost una dintre cele mai importante interprete ale cântecului italian”, a spus sâmbătă ministrul italian al Culturii, Dario Franceschini.

În 2010, la vârsta de 70 de ani, și-a anunțat finalul carierei, invocând imposibilitatea de a mai cânta. Asta nu a oprit-o, totuși, să se folosească de autoritatea dobândită în ochii italienilor pentru a avea unele intervenții nemuzicale. De pildă, pe 26 martie ea a anunțat pe Facebook și în presă că s-a vaccinat și i-a îndemnat pe toți să îi urmeze exemplul.

„Mă vaccinez pentru că îmi pasă de viața mea și de a celorlalți. Fă-o și tu. Trebuie să ne întoarcem la viața dinainte și să-i îmbrățișăm pe cei dragi. Împreună putem reuși cu toții să învingem acest virus”, scria Milva pe 26 martie.

La mai puțin de o lună după ce s-a vaccinat pentru a învinge un pericol ipotetic ea și-a pierdut viața concretă. Rămâne să se stabilească dacă vaccinul experimental Covid a avut vreun rol în antrenarea decesului, dar nu putem să nu ne punem întrebarea: oare ar fi trăit mai mult în lipsa vaccinului?