ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar două click-uri distanță, pentru orice om care poate mânui la nivel de bază calculatorul sau chiar și telefonul, stă dezvăluirea minciunii „vaccinului salvator”, disponibilă pe un site public internațional, afiliat marilor universități ale lumii, ca Harvard, Stanford, Berkley, Cambridge, John Hopkins sau Oxford: OurWorldInData - Lumea noastră în Date.

Orice om de pe această planetă, aflat în căutarea adevărului lumii în care trăiește, se poate edifica absolut singur cu privire la minciuna Covid, fără vreun Gheorghiță, Arafat, Fauci sau alți savanți de renume mondial.

Astăzi vă vom oferi doar două exemple, mai din spațiul nostru: vaccinatele Malta și Cipru, în comparație cu nevaccinata Albanie, la stadiile vaccinărilor - primul grafic - și la cel al infectărilor - al doilea grafic. Apoi, exemplul nostru preferat: din ce în ce mai puțin vaccinata Românie, comparativ cu nevaccinata Ucraină, de abia acum pusă pe înțepat, de asemenea, vaccinările și infectările.

Cum să vă spunem?... Cine are creier, să judece. Singur.

1.A. - Vaccinări Malta, Cipru, Albania

 

 

1.B. - Infectări Malta, Cipru, Albania

 

2.A. - Vaccinări România, Ucraina


2.B. Infectări România, Ucraina

 

Citiți și Ucraina, mai puțini morți decât România, deși vaccinarea țării vecine era la 1%. Minciuna cu succesul campaniei de vaccinare și realitatea privind morții din timpul vaccinării conform Johns Hopkins University Data în grafice comparative România (22,8%) vs Ucraina (1%). Imunizarea naturală a oprit pandemia!