ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Povestit din perspectiva celui care efectuează sonografia care este martor la procedura criminală, minidocumentarul animat „Procedura” este un memento sfâșietor despre faptul că avortul înseamnă uciderea unui copil nevinovat.

Pe 31 octombrie, organizația pro-life Choice42, în parteneriat cu Loor.TV, a lansat în premieră un nou video care prezintă realitatea sfâșietoare a avortului în detalii vii. Intitulat „Procedura” și bazat pe o poveste adevărată, clipul animat de patru minute prezintă în detaliu o procedură de avort chirurgical, subliniind umanitatea copilului și ilustrând realitatea durerii lui sfâșietoare. Povestit din perspectiva ecografistului care este martor la procedură, filmul, prezentat de LifeSiteNews, este un memento sfâșietor despre faptul că avortul înseamnă uciderea unui copil nevinovat.

Filmul este narat de actorul creștin Kevin Sorbo. Videoul îl urmărește pe ecografist în sala de operație, unde constată că pacienta stă întinsă pe masă deja sedată, așteptând chirurgul. Chirurgul îi cere ecografului să-și plaseze sonda cu ultrasunete pe pelvisul femeii, ceea ce va face, încă nesigur de ceea ce urmează să se întâmple.

„Confuz încă cu privire la procedură, am făcut ceea ce mi-a cerut el și mi-am dat seama că femeia este însărcinată”, a continuat naratorul, în video fiind prezentată forma granulată a unui copil care apare pe ecranul aparatului cu ultrasunete. „Era în al doilea trimestru de sarcină, așa că am putut constata cu ușurință sexul copilului ei: o fetiță.”
 
 
Naratorul a spus apoi că a privit, uluit, cum chirurgul a introdus un cateter în sacul amniotic, urmat de o pereche de pense. Fetița se retrage în părțile superioare ale uterului mamei sale, încercând să scape, dar în zadar.

„În groază, l-am văzut cum el a introdus o clemă de forceps și i-a prins piciorușul”, a spus naratorul. „S-a zvârcolit de durere, încercând să se elibereze, dar nu avea cum să se salveze.”

Videoclipul o înfățișează pe fetiță zvârcolindu-se de durere și în teroare, în timp ce îi sunt sfâșiate mădular după mădular.

„Atunci doctorul a tras puternic până când i-a smuls piciorul din corp”, continuă naratorul. Videoul o înfățișează pe fetiță ghemuindu-se, plângând de durere, iar sângele începe să umple ecranul.

Durerea ei este palpabilă; dar crima nu s-a încheiat încă.

„Clema i-a prins brațul și ea se zbătea să scape”, a spus naratorul, adăugând că ochii i s-au umplut de lacrimi în timp ce privea cum brațul minuscul îi era smuls din corp.

„Mișcările ei slăbesc acum pentru că [este] pe moarte.”

Naratorul continuă să explice ce se întâmplă, în timp ce privitorul urmărește forcepsul apropiindu-se din nou de copil.

„Copilul s-a ghemuit din nou, dar din nou dispozitivul i-a prins celălalt picior și i l-a smuls din corp”, spune naratorul, observând că acum bătăile inimii ei au încetinit semnificativ, dar că este încă în viață în timp ce doctorul-călău îi smulge ultimul mădular rămas din trupul ei mic.

„Ea s-a zvârcolit, iar apoi inima ei a încetat să mai bată”, a spus naratorul.

Videoclipul arată apoi că avorționistul îndepărtează ultimele „produse ale concepției” rămase din uterul femeii, formând corpul întreg, dar dezmembrat al fetiței.

Naratorul spune că a renunțat la slujba sa la scurt timp după aceasta, jurând că nu va mai participa niciodată la uciderea unui copil.

Videoul se termină cu un avertisment serios din partea ecografistului, care mărturisește că este încă bântuit și astăzi de amintirea crimei la care a participat, deși a fost în urmă cu 20 de ani.

„Cea mai tristă parte este că această procedură se întâmplă și astăzi. Oamenii nu au idee că ucidem copii în acest fel. Ei cred că nu este vorba de o persoană, că doar de o masă de țesuturi.”

„Îmi pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat cu această fetiță, pentru ce i-am făcut! Îmi pare nespus de rău, drăguțo!”