ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Culturii și Identității Naționale a publicat, luni, lista publicațiilor care vor beneficia de finanțări de 1,16 milioane de lei de la buget, Dilema Veche și Observatorul Cultural primind cea mai mare sumă, respectiv câte 90.500 de lei.

Potrivit listei, care a fost publicată de Ministerul Culturii, 28 de reviste și publicații culturale vor beneficia de o finanțare totală de 1,16 milioane de lei.

Alături de primele două clasate, Dilema Veche și Observatorul Cultural (cu câte 90.500 lei), de acest sprijin financiar vor beneficia, printre altele, Revista Scena.ro sau Revista DOR (fiecare cu câte 40.500 lei).

Reprezentanții revistelor și publicațiilor care beneficiază de finanțare vor fi contactați pentru semnarea contractelor în perioada 27.08 – 06.09.2019, se arată în comunicatul Ministerului Culturii.