ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ministerul Sănătății a cerut, la rectificarea bugetară, în mod distinct, suma de 50 de milioane de lei pentru implementarea măsurilor de stimulare a vaccinării anti Covid-19. Stimulentele se vor da sub formă de bonuri de masă, în valoare de 100 de lei, ceea ce înseamnă că banii ajung doar pentru 500.000 de nou-vaccinați. Cei mai mulți bani dați la rectificare vor merge însă pe salarii”, a declarat Claudia Marcu pentru Ziarul Național.

„Primii 500.000 de români care se vor vaccina după intrarea în vigioare a legislației privind stimulentele pentru vaccinare vor primi câte 100 de lei. Din totalul de 3,721 miliarde de lei alocați Ministerului Sănătății la rectificarea bugetară, 1,910 miliarde de lei vor fi folosiți pentru achiziția de vaccinuri anti-Covid (500 milioane de lei), implementarea măsurilor de stimulare a vaccinării anti COVID-19 (50 milioane lei), medicamente, derularea programelor naționale de sănătate și pentru cheltuieli de personal”, a mai adăugat Marcu.

Continuarea poate fi citită AICI