ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clotilde Armand are din nou probleme. Nu cu USR, ci cu ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marți, la Antena 3, că un contract al firmei lui Clotilde Armand cu statul, prelungit de CNAIR, a fost luat la verificat de Corpul de Control al guvernului.

Decizia ministrului vine după ce Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit contractul de consultanță cu Egis Internațional Franța, sucursala București, pentru supervizarea autostrăzii Transilvania.

„Am decis să trimit de urgență Corpul de Control acolo, pentru a verifica legalitatea și să se verifice și oportunitatea prelungirii acestui contract. Am solicitat ca raportul să se dea în maxim două săptămâni, începând de vineri”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, marți, la Antena 3.

Egis România este condusă de Clotilde Armand, vicepreședinte USR.

Decizia prelungirii contractului a fost luată în 2016, de guvernul Cioloș, în condițiile în care de aproximativ șapte ani nu se mai lucrează la proiect.