ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Nu aș discuta încă de obligativitatea vaccinării, dar sper să nici nu fie nevoie de așa ceva și să obținem un procent mare al personalului vaccinat, așa încât obligativitatea să nu fie necesară”, afirmă specialista în epilare Ioana Mihăilă.
 
Ministra Sănătății, Ioana Mihăilă, încurajează „vaccinarea la toate cadrele medicale” într-o țară în care injectarea cu seruri experimentale Covid este „voluntară și neobligatorie”, fapt recunoscut chiar și pe platforma guvernamentală de vaccinare, unde caracterul obligatoriu al vaccinării este catalogat drept „informație înșelătoare” (punctul 4 din top 10). Nu și pentru ministra Sănătății, care deși speră să nu se ajungă la obligativitate, nu exclude această variantă. Argumentul dezarmant prin care Ioana Mihăilă (USR-PLUS) speră să îi convingă pe medici și alți angajați „esențiali” să se vaccineze este ca „încrederea pe care o am eu și pe care o avem noi, cei care ne-am vaccinat, să fie transferată și către ei”.

„Eu pot să spun mai mult experiența mea personală, nu profesională, experiența mea personală legată de vaccinare. Pur și simplu, după ce am reușit să fiu vaccinată și cu a doua doză, acel stres pe care-l aveam constant în minte legat de posibilitatea de a face infecție și de a transmite infecția celorlalți s-a diminuat considerabil. Și atunci, ce vreau să spun este că încurajez vaccinarea la toate cadrele medicale, pentru că e foarte important și pentru protecția lor, dar mai ales pentru protecția celor din jur și sper că încrederea pe care o am eu și pe care o avem noi, cei care ne-am vaccinat, să fie transferată și către ei. Nu aș discuta încă de obligativitatea vaccinării, dar sper să nici nu fie nevoie de așa ceva și să obținem un procent mare al personalului vaccinat, așa încât obligativitatea să nu fie necesară”, a afirmat Ioana Mihăilă, sâmbătă, în timpul unei vizite în județul Bihor, potrivit Știri pe Surse.

Întrebarea la care specialista în epilare definitivă propulsată de USR-PLUS la conducerea Ministerului Sănătății ar trebui să răspundă este: cine v-a făcut să credeți că românii vă consideră o persoană „de încredere”? Sau nu ați fost astfel până acum, dar sperați că ați căpătat validare publică prin vaccinare? 
 
VIDEO: