ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub Nazare, România a împrumutat 3,5 miliarde de euro de pe piețele externe, iar datoria publică a sărit de 50% din PIB, la peste 110 miliarde de euro. Este, totodată, pentru prima dată când datoria publică trece de 50% din produsul intern brut, apreciază Florin Pușcaș pentru Știri pe surse.

Conform ultimului anunț al premierului Cîțu, Alexandru Nazare va fi revocat din funcția de Ministru al Finanțelor, pe fondul unui război intern din partid, între Florin Cîțu și Ludovic Orban, prezintă Digi24.

Cauza principală pentru care Nazare va fi demis se datorează faptului că nu ar fi fost de acord cu rectificarea bugetară preferențială față de anumiți primari liberali.
 
Conform ultimelor amănunte, cererea de revocare a fost deja trimisă lui Iohannis.
 
Cîțu a dezvăluit că motivul real pentru care Nazare va fi revocat se datorează întârzierii ”unor proiecte care ajută la eliminarea evaziunii fiscale”, potrivit Știri pe surse.
 
Potrivit ultimului briefing de presă, Cîțu va rămâne interimarul Ministerului de Finanțe.