Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și-a manifestat nemulțumirea după ce a constatat că TAROM, care este o companie de stat, nu promovează în broșurile sale din avioane Centenarul Marii Uniri.

„Broșura distribuită în aeronavele TAROM nu spune nimic despre Centenar, iar noi tot promovăm locații externe, așa că îl voi suna pe redactorul șef să îl întreb dacă a auzit de acest lucru”, a declarat, miercuri, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, într-o conferință a Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), conform Agerpres.

Laboratorul ImunoMedica


„Ieri m-am întors de la Comisia Europeană. Mă uitam la cursa noastră națională, la TAROM, mă uitam în acea broșură din scaune. Nici măcar un articol despre Centenar. Tot promovăm locații externe. Care este logica?”, a spus Teodorovici.

Șeful de la Finanțe a precizat că a mai avut o discuție pe această temă cu ministrul Transporturilor și cu directorul general al TAROM, care i-au spus că este vorba despre numere vechi ale revistei, însă cel pe care l-a văzut cu o seară în urmă era un număr nou.

„Am ridicat problema asta chiar și cu domnul ministru și cu șeful TAROM și mi-au zis că numerele sunt vechi. Aseară chiar era un număr nou. O să o sun pe doamna redactor șef să o întreb dacă a auzit de Centenar. Trebuie să pună în acel document ceva despre România!", a afirmat ministrul Finanțelor Publice


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.