ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Finanțelor publice, Eugen Teodorovici, și-a anunțat opțiunea la Referendumul familiei, care va fi organizat în datele de 6 și 7 octombrie.

„Am să merg la referendum și am să votez Da', a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3, referitor la opțiunea sa în privința referendumului familiei

Teodorovici este de părere că momentul referendumului este bine ales și pentru semnalul pe care-l dă România ca societate. „Este momentul ca această țară să își arate opțiunea', a mai spus Teodorovici.
 
Referendumul pentru Căsătorie a fost convocat la inițiativa celor 3 milioane de cetățeni care au cerut schimbarea Constituției, în sensul definirii căsătoriei drept „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie” și va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2018.

Cetățenii vor trebui să răspundă cu DA, dacă sunt de acord cu schimbarea Constituției în forma adoptată de Parlament sau cu NU, dacă sunt împotriva dorinței celor 3 milioane de semnatari ai inițiativei.