ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți miniștri au fost auziți duminică, înainte de o ședință de guvern, spunând că pașaportul de vaccinare are ca scop doar stimularea vaccinării, mai degrabă decât reducerea morbidității, potrivit Times of Israel.
 
Microfonul era pornit și l-a surprins pe ministrul israelian al sănătății recunoscând că rolul principal al pașaportului de vaccinare este acela de a constrânge populația nevaccinată să se vaccineze.

Fără să știe că este lângă un microfon pornit și transmis în direct la un post de televiziune, ministrul israelian al sănătății, Nitzan Horowitz, a recunoscut că pașapoartele de vaccinare au ca scop principal constrângerea scepticilor să se vaccineze.
 
 
Ministrul israelian al Sănătății a fost înregistrat în timp ce îi spunea ministrului de Interne: „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid, acesta este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina”, 

"Cred, de asemenea, că puteți elimina permisul verde pentru restaurantele în aer liber", i-a spus ministrul de interne Ayelet Shaked ministrului sănătății Nitzan Horowitz, în imaginile difuzate duminică seara în Israel.

"Și în piscine, nu doar în restaurante. Din punct de vedere epidemiologic, este corect", i-a răspuns Horowitz lui Shaked, menționând că Green Pass-ul nu este necesar în mod special la adunările în aer liber.

„Chestia este că… vă spun eu, problema noastră sunt oamenii care nu se vaccinează. Trebuie [să îi] influențăm puțin; altfel, nu vom ieși din această [situație pandemică].”, a adăugat ministrul sănătății.

Horowitz a precizat că în prezent Green Pass se aplică la majoritatea atracțiilor publice, cu excepția mall-urilor, și nu vrea să facă excepții, "pentru că atunci vor spune - dacă nu la piscine, atunci de ce în parcurile acvatice?”

"Totuși, nu vrem să facem lucruri care nu au o justificare medicală."

Dar, a adăugat ministrul sănătății, "avem o problemă. Green Pass-ul nu este aplicat, mai ales în sectorul arab... nu există, și văd asta în spitale. Sunt supraagolemerate” a spus Horowitz. VIDEO:

GURA