ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Minune la Iași! Copilul de doar trei ani care a fost aruncat pe geam de mamă, luna trecută, la Botoșani și care este internat la Spitalul Sfânta Maria a fost detubat, a deschis ochii și chiar a vorbit cu tatăl său, informează Antena3.

În urmă cu aproape o lună, publicația WOWbiz semnala că băiețelul care inițial a supraviețuit va fi deconectat de la aparate.

”Minorul a intrat în moarte cerebrală și urmează să fie deconectat de la aparate.”

”Tatăl copilului trebuie să meargă miercuri la spitalul din Iași pentru a semna actele prin care își dă acordul ca fiul lui să fie deconectat de la aparate, conform detaliilor oferite de familie”, informa sursa citată.

Acum, însă, micuțul de trei ani și-a revenit miraculos in comă și urmează să fie trimis la începutul săptămânii viitoare la un centru de recuperare de la București spun medicii de la Iași. 

"Starea pacientului acum este ameliorată. Este detubat, respiră singur, nu este ventilat mecanic, stabil hemodinamic, reacționează la stimuli. Verbalizează câteva cuvinte cu tatăl. Tatăl a fost emoționat pentru că, copilul i-a cerut mâncare, a spus papa ceea ce înseamnă un pas înainte", a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași.

"Medicii au fost rezervați în prognostic pentru că traumatismul a fost extrem de sever cu cădere de la înălțime. Dar având în vedere că în fiecare zi copiii noștri ne surprind și au puterea să învingă orice durere și orice prognostic rezervat, acest copil ne-a demonstrat că există speranță și energie acolo unde nu avem noi o speranță", mai spune managerul.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews