ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ploaie torențială a stins incendiile de pe Insula Evia, locul unde peste 150 de case au fost distruse în ultimele zile din cauza incendiilor de vegetații, iar sute de persoane au fost evacuate din calea dezastrului, potrivit Doxologia.

Conform sursei amintite, la îndemnul ierarhului locului, Părintele Nikolaos, parohul bisericii Sfântului Ioan Rusul a organizat o procesiune religioasă, în urma căreia a izbucnit ploaia torențială.

„Sfântul Ioan este un Mare Sfânt! Aceasta este minunea care s-a săvârșit! Vestiți-o pretutindeni! De mai bine de o lună a fost secetă. Căutați pe site-urile de vreme toate prognozele care au fost făcute și vedeți dacă a fost anunțat cel mai mic nor sau chiar probabilitatea de ploaie și veți vedea că nu există nicăieri (așa ceva). Și noi toți aici plângem cu lacrimi de înduioșare și de mulțumire pentru Cuviosul Ioan, acest Mare Sfânt al nostru. Asta am avut de spus. Suntem cutremurați”, a transmis părintele, precizează Doxologia.